Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Hejarklacksmorsor

772E5603-0DDC-40CC-BF9E-04FA71D26043

Helg betyder fotbollsmatch för Anton och äntligen så var det hemmamatch, vilket betyder att vi har vääldigt nära till fotbollsplanen 🤩⚽️
Killarna kämpade på otroligt bra men det blev tyvärr förlust. Men de fick in ett gäng mål i alla fall  ☺️ Heja Hammarby!! (Eller Bajen!!)

Och något som är riktigt skojigt är att träffa mina hejarklacksmorsor ✌🏻 Vi har alltid såå kul ihop och det var inget undantag idag. Vi har lika skoj på killarnas träningar så ja, imorgon ses vi igen 🥰

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *