Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Mina barn

AAD12C0A-6744-4B78-AFF1-3969C71FC6CD

Ja jag tog nog ca 40 bilder på barnen, du vet ett sånt där ”börja-skolan-kort” som jag tar varje år. Men jag vet inte vad som hände, haha :-) Det var antingen någon av dem som blundade, gjorde en grimas, tittade åt sidan etc så den här blev den bästa, puuh, haha :-)

Mina finaste och bästaste älsklingar, mina barn som nu börjar i klass 8, klass 2 och sista året på gymnasiet. Tiden går fort när man har roligt och jag är så stolt över dem och de förgyller mina dagar <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *