Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Pokemon Go

89ECA89F-657D-418B-ABA0-0DB9E16E3414

Ja den här sommaren har min yngsta son upptäckt Pokemon Go så det har blivit otaliga och många promenader just av den anledningen. Barnen har även installerat det till mig så ja, så här ett gäng år efter alla andra så spelar nu nästan hela min familj Pokemon, roligt ju 😉  Perfekt extra motion.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *