Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

REFACE

56229409-AB80-41E6-843A-A06D3DFFC954 934F75E8-4B75-465C-B57A-6529E5B1AE5F

Haha, alltså hur kul kan det bli liksom? REFACE appen är en app där man tar en bild av sitt egna ansikte och sedan kan man välja vilken karaktär man vill vara och så blir det som en kort filmsekvens eller musikvideo. Ser du vilka jag föreställer här? :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *