Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Himlen har fått en ängel

FDFAE28A-24B6-427B-BA2F-D3FC9A7DF8DD

Mina tankar är hos min vän P nu. Vi var bästa vänner när vi var unga och har haft kontakt under åren mer eller mindre. Hon bor med sin familj i Kansas sedan många år tillbaka och igår nåddes jag av ett meddelande att hennes dotter J är död. Jag kunde inte först förstå vad jag läste. Läste flera gånger och började gråta😢 För trots att vi inte hade den närmsta kontakten jag och min vän P nu, så känns det i hjärtat. Vi har följt varandras liv under åren på olika sätt. Vi är vänner sedan lång tid tillbaka och våra döttrar är lika gamla, de skulle båda fylla 18 år i december i år, med endast 12 dagars mellanrum.

J var med om en bilolycka där hennes bil blev påkörd av en pickup, föraren i den andra bilen blev lindrigt skadad medans J:s liv inte gick att rädda 💔

Jag kan inte med ord beskriva hur det måste kännas att förlora ett barn. Livet är orättvist när ett barn rycks ifrån denna värld för tidigt. Något en förälder inte ska behöva uppleva ❤️

Mina tårar faller och alla mina tankar går nu till dig min vän P och din familj.

Himlen har fått en fin liten ängel.
When you lose
someone you love,
life will change,
you rearrange,
and everything around you
seems so strange. 
Those we love don’t go away. They walk beside us everyday. Unseen, unheard, but always near. Still loved, still missed and very dear

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *