Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Klar med inspelningen av en serie!

IJustWantToBeCoolSå är inspelningsdagarna över för denna gång för min lilla Anton. Fyra dagars inspelning blev det med gänget från IJustWantToBeCool ( + Daniel Norberg en av dagarna) till deras serie Skolan som kommer att sändas på SVT Play redan i oktober. Ska bli spännande att se resultatet. Detta gav mersmak till Lilleman som nu är anmäld och finns med på Statist.se sida. Får se om det blir något mer jobb för herrn :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *