Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Statister i IJustWannaBeCool´s serie

CE1ADA81-DC82-4C04-8FF8-F91A6E49A306I fredags fick mina grabbar vara med om något spännande och för dem nytt, nämligen en tv-inspelning. Youtubekillarna IJustWantToBeCool spelar in sin serie Skolan 2 på mina söners skola nu under sommaren och de sökte för ett tag sedan barnstatister och vi sökte och grabbarna fick 4 dagars inspelning vardera. I fredags var deras första inspelningsdag och det blev en rolig dag :-) Serien kommer att sändas senare på SVTplay. Har inte fått något datum än. Men det ska bli kul att se resultatet  av inspelningsdagarna.

IJustWantToBeCool

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *