Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Den stilrena högtalaren

SudioI samarbete med Sudio har jag fått testa deras nya och stilrent snygga bärbara högtalare Femtio Anthracite (den finns även i fler färger), och vilket fantastiskt ljud det är i den. Inget jag bara säger utan vi har testat den såklart från olika enheter/spellistor/ljudvolymer etc.

På riktigt så håller hela familjen med mig om att det är den bästa högtalaren vi haft på länge, dels pga det bra ljudet, men också för att den har 14 timmars batteritid och har en stilren design som passar bra in i vårt vardagsrum. Vattentålig är den också så med den svenska sommaren med det blandade väder vi har så blir det inga problem med att kunna spela musik ute på tex altanen om vi skulle vilja det :-)

Läs mer på hemsidan om dels denna högtalare, men kolla även in deras övriga sortiment av bland annat hörlurar. Med koden ”fotohella15” får du 15% rabatt på hela sortimentet och det är alltid fri frakt och retur. Passa på vetja!

Femtio

2 reaktioner på ”Den stilrena högtalaren

  1. Wouw,vilken otrolig vacker o häftig högtalare.TACK för tipset,ska kolla in för nog vore väl denna bärbara högtalare den perfekta presenten framgent

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *