Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Chocolate Cookies!

A7AE1B6C-4FAB-4617-96D5-3B191B7E3528

På riktigt så kan det här vara bland de godaste kakor jag nånsin bakat. Tack Tanja för tips om detta recept! Amazing ☀️🙌🏻 Receptet kommer här så att fler kan få njuta av dessa mumsbitar:

Chocolate chip cookies
ugn 175 grader

Blanda i bunke:
2dl mjöl
1dl socker
4 msk kakao
2 tsk vaniljpulver
2 tsk bakpulver
Nypa salt
-Blanda väl

Tillsätt sen:
1dl sirap
Smält 75g smör
Blanda allt och forma små bollar.

(Tillägg om du vill men inte nödvändigt: hacka i bitar av mörk choklad.)

Pluppa ut bollarna på bakplåtspapper en bit från varandra. Du kan göra big size genom att ha större boll och minis om du föredrar mindre bitar genim att rulla mindre bollar.
Grädda 12 min i mitten av ugnen, de ska vara hårdare i kanter men geggisar i mitt, så bli inte orolig att de känns lösa, det är det som gör att de blir sega i mitten.
Låt svalna av – njut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *