Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Räknar ner…

5371E33A-FE86-4BC8-B0BD-B05F518AD6A0

Nu räknar jag ner för om två dagar går jag på semester. En efterlängtad sådan :-) Det har ju varit en rätt intensiv vår med att jag först sa upp mig på mitt förra jobb och då blev det helt plötsligt jättemycket att fixa där då jag behövde förbereda med överlämningen till min ersättare. Och sedan några dagar ledigt innan jag började mitt nya jobb som Domstolshandläggare i april, ett jobb där jag verkligen trivs med fina kollegor och ett intressant och spännande jobb. Men såklart mycket att lära mig då jag inte jobbat statligt förut och det är mycket info som ska präntas in i mitt huvud, haha 😉

Men det kommer nog bli bra, jag skriver mina lathundar och listor om allt möjligt, för det är måånga steg som ska göras med alla olika ärenden som vi har hand om. Och jag vill ju liksom ha koll på läget. Jag ställer tusen frågor till min handledare men det är ju också för att jag vill lära mig.

Men som sagt, semester och bara vara med barnen och guben ser jag fram emot, L Ä N G T A R! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *