Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Jordgubbar!

A32BEB72-B815-4E64-9C27-BCDEDAF42561

Nu när vi har lite större uteplats än förr så har vi odlat och köpt in fler plantor och blommor och sånt. Och det är ljuvligt när det nu kommer en massa jordgubbar 🍓👌🏻 Det verkar också komma upp chili, morötter och potatis ☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *