Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Midsommar 2020

6566DB70-D08C-4B60-ADDE-46FA50CB3192
Årets midsommarafton blev lite annorlunda än tidigare år. Vi har i 17 års tid varit i Hudiksvall över hela midsommarhelgen men nu är ju läget som det är runt om i världen så det fick bli en kort visit i år. Vi åkte upp med bilen på morgonen till Hudik på midsommarafton och hängde utomhus hela dagen med mamma och hennes man. Vi grillade, tog promenad, lekte, fikade och hoppade studsmatta. Självklart med avstånd till varandra  och inga kramar. Märkligt men det är så det är nu och vi försöker följa de riktlinjer som ges.

Efter en mysig dag så tog vi på kvällen bilen hemåt igen.
6789AAE1-03FE-40C1-B3E0-4B0250D6166E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *