Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Skolavslutning 2020

BB01CC99-AFD8-4C15-A31C-0A1AC2298C3D
Mina älskade ungar, förra veckan var det skolavslutning för dem och mina äldsta älskar att det nu är sommarlov och min yngsta hänger på fritids ett tag till tills vi går på semester. Lovina slutade 2:a året på gymnasiet, Alex 7:an och Anton 1:a klass. Jösses vad tiden går fort! Jag är extremt stolt över mina kids och älskar dem mest av allt i världen ❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *