Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Solglasögon

16888620-B6AD-4F52-A242-5BAA3474C1FASolen skiner och jag älskar den här årstiden. När värmen börjar komma på riktigt och jag får använda mina solglajjor 😎 Och fast att jag gillar mitt jobb så skulle jag inte ha något emot att vara ledig och njuta av vädret när det är så pass fint ute. Kanske käka en glass, hänga med barnen och bara vara ☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *