Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Fotbollsmorsor!

872DC709-0AF5-4B2B-9DA0-D4CA50A13AE1Att få hänga med dessa härliga mamas när våra söner tränar fotboll 2 gånger/vecka är en ynnest. (Våra söner som by the way har samma smak på jacka ☺️ )

Så roligt det är och vi pratar å skrattar, snacka om välbehövligt i dessa tider. Självklart håller vi avstånd och vi kramas inte. Men bara det där att snickesnacka om allt och inget. Så mycket värt! Och lite sol på det, yes me like!E2BBA611-189D-46DA-85AA-B7B7D784049C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *