Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Fix av altan!

DC0A2FF8-41D4-49D3-9A1B-22D37DE49F4CFrån fix med dekorplast till fix av altan.

Det är så fantastiskt roligt och rogivande att grejsa och fixa till. Och just altanen har vi diskuterat fram och tillbaka hur vi ska göra. Om vi skulle lägga reglar och sedan träplankor över hela eller som det till slut blev, träplattor på en stor del av altanen. Anledningen till att vi inte la plattor på hela är för att det går en ränna längs med långsidan, där vatten ska fram vid regn. För att lägga plattorna snyggt så behövs ett relativt plant underlag så det hade blivit tokigt om vi lagt på hela. Men vi är väldigt nöjda över resultatet och det känns nu som en ”riktig” altan.

Nu ska vi bara ordna med parasoll och ja vem vet, kanske även en grill 🤗

Överst en efterbild och här nedan hur det såg ut innan.E205E4E2-C97F-4F9F-A590-51EF5EB1A4B8

One thought on “Fix av altan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *