Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Blivit förälskad i dekorplast!

33E41AD8-56A9-4F40-8526-B32A11AFDA56Som jag älskar dekorplast! Att kunna göra om bänkskivor, bord, besticklådor. Ja you name it. Allt går att förnya och det relativt enkelt. Jag menar, kolla in bänkskivan i vårt kök (översta bilden) innan vi satte dit dekorplast och sedan resultatet efter. Alltså jag älskar’t. Någon mer än jag som fastnat för detta? 🤗

Vi gör ju nu vårt bästa att få lägenheten fin och fräsch eftersom det har blivit fördröjning av renoveringen av vårt kök och badrum. Ingen aning när det blir av. Så då gör vi det vi kan så länge ☺️

Frågan är vad nästa dekorplast projekt här hemma blir..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *