Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Våren när den är som bäst!

AB17612A-8F87-4F6D-B06B-E592F9660B67

Den här årstiden som är nu är den bästa tycker jag (hösten på delad första plats 🍁). Jag menar luften är fantastiskt klar, blommor och träd slår ut, det doftar underbart, alla insekter har inte hunnit komma fram än 🤗 och att man vissa dagar kan känna att sommarvärmen är på gång. Ja det är lycka att cykla till och från jobbet och få känna doften av vår och ta in den vackra omgivningen ☀️

71EFD997-70CF-4ECC-B460-0934590424BE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *