Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Njutning!

2F571797-9F6D-4DB5-8984-73DAFE4DB8E8

Min jag gillar vår altan? Jag älskar den 🥰 Älskar att komma hem efter jobbet och gå ut på altanen för att påta lite, plantera, vattna, fixa eller bara att njuta i lilla soffan. En sån frihetskänsla! Kan verkligen förstå de som har trädgårdar hur de måste känna sig, att kunna fixa i trädgården och mysa liksom.

Vi har lite kvar att fixa på altanen, tex ska vi lägga golv eller inte? Vad för grill ska köpas? Och ska jag köpa ännu fler solcellslampor? (Är ju såå mysigt med olika lampor som lyser när det mörknar på) Och jag måste säga att ClasOhlson har ett riktigt bra utbud av såna lampor ☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *