Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Målning av tak!

D7A6A888-70B8-4CC8-9987-07EF0105F087

När vi väl gav oss på väggarna i vardagsrummet så var det lika bra att ge sig på taket också tyckte vi, och det gjorde vi ju väldans rätt i. Kolla in skillnaden på bilden ? Det som vi trodde var relativt vitt tak innan blev rejält mycket vitare efter att vi målat. Snacka om ”ingrodd gammal nikotin” (och då hade vi tvättat av taket rejält innan vi målade också). Ja jösses! Men såå mycket bättre och fräschare det blev.

Vi tog även bort ”bubblor” från tapeten, slipade ner dem, spacklade, slipade spackel, torkade av väggarna för att till sist måla dem vita ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *