Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Bort med tapeten

3CEB03DD-3BAD-4680-8D55-A82F81D6BB10Ja jobbet med vår lägenhet fortsätter. Vi har lite smått gett oss på vardagsrummet. Där det nu är en beige tapet med en bård längst upp. Vi ska skära bort tapetkanter och ta bort tidigare bubblor på alla väggar. När det är gjort ska vi spackla och sandpappra. Och sedan måla vitt. Kanske att vi målar en fondvägg senare. Vi vill känna oss för först och då blir vitt enklast att börja med ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *