Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Älskar den nya vägen!

FE7B11AD-E34C-42A0-BA81-9728B47F416CAtt cykla varje dag fram och tillbaka till mitt nya jobb är underbart. Att börja morgonen med frisk luft får mig verkligen att piggna till och jag blir glad. Och att få susa fram genom vacker natur är ju såklart ett plus, kolla in den här bilden 👆🏻😎

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *