Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Dagar av lugn

8581AC7A-7C12-4511-BFF0-B52D57198E32Ja den här helgen gick ju rekordsnabbt!! Vad hände med de sköna dagar jag sett fram emot att vara ledig? 😱 I lördags var jag helt slut, vilade en hel del, (hann med en kortare promenad) så ja, det tog nog mer på krafterna än vad jag räknat att börja nytt jobb. Men roligt och spännande är det och jag lär mig massa nytt 🤗

Igår söndag så hade lilleman fotbollsmatch med samling 8.15!, på en söndag! 😅 Men med riktigt fint väder ute så var det inga problem att kliva upp. Vi föräldrar njöt i solen och småkillarna hade roligt på fotbollsplanen. När vi sen kom hem så satte jag mig på altanen i solen och typ somnade. Fixade också med lite småsaker här hemma och sedan tog vi en tur och handlade. Ja det var min helg ☀️

Imorgon väntar en introduktionsdag på mitt nya jobb 👌🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *