Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Lyxfrukost

EFE42C59-BBE8-4685-9FBA-56CA0063FD00

Vissa lördagar överraskar jag barnen med extra god frukost. Och något som vi alla gillar är amerikanska pannkakor och bananpannkakor. Att servera det med jordgubbar, florsocker och keso till, ja det är mums :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *