Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Earth Hour

Earth Hour

Mina barn och familj förstår innebörden av att vi måste vara rädda om oss men också om den jord vi lever på. Och att kunna mysa hela familjen i vardagsrummet med stearinljus tända är en lyxig känsla tycker jag. Rå om varandra och reflektera över aktuella händelser och om allt som påverkar vår vardag och värld. Earth Hour är en klimatmanifestation där man varje år sista lördagen i mars släcker ner sina lampor, ett initiativ för att skicka en signal till världens beslutsfattare och öka medvetenheten att agera och ta klimathotet på på allvar. Att försöka få till en mer hållbar livsstil.

Viktigt att höja ens röst för vår planet! Together we can make a difference.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *