Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Märklig värld vi lever i just nu

Drottninggatan

Det är bra märklig tid vi lever i nu. Kolla in bilden här ovanför, den är tagen under lunchen tidigare i veckan på Drottninggatan i Stockholm! Nästan inte en människa vilket ger en näst intill overklig känsla då det alltid är liv och rörelse i stan. Och bilden här under är tagen ca en timme senare från mitt kontor då det från ingenstans blev snöstorm i ca 10 minuter och sedan sken solen igen. Ja mycket är det som är märkligt nu för tiden. Jag hoppas såklart att det snart vänder till det bättre och att alla snart ska kunna gå runt och slippa vara oroliga och rädda så fort någon nyser.

Var rädd om dig där ute!Hötorget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *