Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Äntligen ett steg framåt

Renovering Jag är glad att just du följer vår resa med vår nikotinskadade lägenheten vi flyttat in i, med allt vad det innebär, men jösses vilket slit det är att få till det på ett sätt som vi vill ha det. Eftersom det inte bara är väggar utan även lister, dörrar och fogar som är skadade och gulnade. Men förra helgen tog vi tag i det första steget i alla fall och rev ner tapeterna i hallen och under fanns en härlig turkos färg ;-). De gamla typ 30 år gamla beigesmutsiga tapeterna försvann i alla fall. Vi använde oss av varmt vatten i en vanlig vattenspruta och blötte upp tapeten och sedan använde vi oss av spackelspadar för att dra bort dem. Väldans smidigt. Vi tvättade av väggarna med målartvätt och spacklade där det behövdes.

Och i helgen som var så var det dags för målning, vi började med taket och sedan tog vi väggarna. Använde oss av färgen alpinvit till väggarna och kritvit till taket. Vi är nöjda med resultatet men visst det är ojämnt lite här och där men väggarna var i dåligt skick innan vi började med sönderklösta djupa revor av djur, så vi är ändå nöjda :-) Nu är det detta med listerna, hur tusan ska vi göra med dem? Köpa nya? Måla dem? Annan färg än vit kanske?Måla om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *