Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tänk en vit och fin hall!

1FBC7082-EB5B-48E7-B04A-3B3864622290

Ja vad händer då med vår lägenhet etc. Du som hängt med här vet att vi varit i en ”diskussion” med vår hyresvärd gällande skicket på vår lägenhet. Vår lägenhet är nikotinskadad pga den förre hyresgästen som rökte, men lägenheten är även skadad pga deras husdjur som rivit sönder både lister och djupa revor i tapeterna/väggarna. Vi har kommit så långt i alla fall att vi är prio ett för vår hyresvärd att vi ska få vårt kök renoverat samt badrum. Men pga coronaviruset så har allt blivit framskjutet i tiden då deras leveranser stoppats från olika leverantörer och länder. Så nu väntar vi igen…

Vad vi inte har fått godkänt av hyresvärden är nymålade väggar i hall och vardagsrum. Där finns nu tapeter från tidigt 90-tal och vi anser (även Hyresgästföreningen) att tapeter ska bytas/målas om med skäligt tidsmellanrum, men så är alltså inte fallet. Vår hyresvärd tycker att bytt är bytt och att vi får göra det själva. Nu är vi i den situationen att vi vill ha det fixat, vi vill ha en lägenhet som känns fräsch och inte ”nikotinförstörd genom lösa tapeter och gulnade dörrar etc”. Vi vill bara ha vita väggar, inget konstigt eller krångligt alls 🙂 Tänk om någon målare bara ville komma förbi här och fixa till väggar och tak i vår hall och vardgasrum för en rimlig peng.

Trappen tänkte jag ge mig på, har inte gjort det än förutom slipat, då vi ville vänta med att se vad hyresvärden sa i denna vår utdragna diskussion.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *