Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Det blir ingen Eurovision 2020!

The Mamas

Alltså jag förstår anledningen till detta, men ändå inte. Jag menar, What! Ingen Eurovision!! Det är ju liksom årets happening deluxe. Kan de inte köra utan publik? Hmm, förstår att det inte blir samma känsla alls att genomföra Eurovision Song contest utan publik men..

Och synd om The Mamas och deras låt Move som inte får ställa sig på den stora scenen och tävla mot de andra bidragen. Många tycker att de kan få uppträda nästa år istället men enligt regler så får de inte göra så, låtarna är liksom ”förbrukade” nästa år. Eller egentligen redan i september detta år. Men varför inte flytta Eurovision till höst? (innan september). Ja sjukt tråkigt är det i alla fall, för alla inblandade samt alla Schlagerfans världen över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *