Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att bli kreativ igen!

708B551A-64F0-4D2B-8583-DC11053D443F

Nu när det är mindre ”leka med kompisar” och mer ”hänga hemma” så har vi blivit kreativa igen, dvs fått tillbaka tiden för att pyssla, odla och bara hänga med varandra. Otroligt mysigt måste jag säga. Vi har hunnit med att odla, snickrat, klippt, klistrat och pysslat. Målat en del och gjort potatistryck. Ja lyxig tid med sina barn helt enkelt, och det har varit mindre dator/tv-spel.Odling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *