Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Hemmajobb!

374D924D-9F18-4C24-8F2F-4A4EBA3771EBÖde gator? Nja egentligen inte, men det är absolut mindre folk både på t-banan och i butiker. Jag har varit hemma nästan hela veckan då jag haft hosta, huvudvärk och snuva. Men det gick aldrig över till feber eller annat så jag gissar att jag ”bara” haft en vanlig förkylning. Jag har haft datorn med mig hem så jag har kunnat jobba och gjort det allra nödvändigaste. På måndag är tanken och planen att jag ska vara tillbaka på kontoret igen. Jag har dock hört att de flesta av mina kollegor jobbat hemifrån den här veckan, att det igår endast var 5 st på kontoret. Jaja, vi får väl se hur nästa vecka ter sig :-) Jag känner mig i all fall pigg och har ork igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *