Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Kärlek!

Fatta att det har gått 18 år sedan jag träffade denna man, 18 år sedan jag och min kompis Karin hade druckit en hel del öl och var ja, rätt fulla på den lilla krogen i Hudik, en kväll vi egentligen inte skulle ha gått ut men gjorde det ändå. En kväll då Jon lyckades komma in på just den krogen trots sin klädsel 😉 Kvällen då vi möttes och det blev vi. Ja den 22 februari 2002, det känns faktiskt inte som 18 år sedan utan snarare som alldeles nyss :-) Och visst har vi haft våra ups and downs under åren (mest ups), men fan vad jag är kär i den här karln. Kan inte tänka mig någon bättre människa faktiskt och jag är så jäkla glad att vi befann oss på samma krog just den kvällen.

All kärlek till dig min älskade man.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *