Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

EM-kval när det är som bäst, i Globen!

Globen I måndags var vi med om något häftigt. Jag, Lovina och Alex var på Globen och kollade EM-kvalet i basket mellan Sverige och Turkiet. Häftigt med en sån stor arena, det var drygt 11000 pers om tagit sig dit. Och vilken match! Och vilken stämning i arenan! Helt magiskt. Publiken levde sig in, jublade, buade, klappade händerna, spelade på trummor ja you name it. Jag hoppas få gå på en till liknande match. Och roligt också att Sverige vann med 87-80.

Utsidan av Globen var färgad i härligt orange basketboll färg.ACB7F0DD-6FA6-4FCE-91A2-402E141B6A58 EM-kval

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *