Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Happy Birthday to me!

ED9182A4-7AAA-418B-A605-6C66177B9E72 Visst är det väl härligt att fylla år? Igår var en sån där mysig dag då jag först vaknade och klev upp, öppnade kylen och där hade min käre man ställt in ett fint kort som du kan se här nedanför med texten ”Every love story is beautiful, but ours is my favourite”, men också ett chokladhjärta och en croissant. Vägen till sin frus hjärta helt enkelt 🙂 Jag tog på mig en mysig rosa tröja och åkte till jobbet.

På jobbet däremot glömde de bort mig, eller dvs ingen hade koll på att jag fyllde år. Det är väl nackdelen med att jobba med det jag gör, att ha koll på alla andra, haha 😉 Men kollegorna snappade upp i alla fall att jag fyllde år och hade till i morse förberett mitt skrivbord med riktigt fina blommor, ballonger och paket. Hihi, jag blev verkligen superglad! (se bild längre ner).

Igår kväll så firade vi lugnt hemma med mat, fika och skönsång från min familj och sedan kollade vi film. Jag avslutade kvällen med ett långt och härligt bad.

6704F53E-86CB-44AA-B1AB-4C34C94F8037 Birthday

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *