Basketmatch resulterade i fraktur i tummen!

Det här med att spela basket är ju så fantastiskt roligt och jag är verkligen glad att jag tagit upp den träningen igen. Men det kan också vara farligt och resultera i en fraktur. Vilket det nu har gjort :-( Jag tränade i söndags kväll med mitt Korpen-lag och vi spelade en träningsmatch. Vid ett tillfälle så fick jag bollen rakt på min tumme så att den övre delen vek sig bakåt. Såklart att det kändes men jag fortsatte att spela för jag menar, en basketboll på fingrar har jag fått förut. Senare på kvällen så svällde mitt finger upp rejält, blev lite blå och gjorde ont och under natten hade jag svårt att sova. I måndags förmiddag på jobbet så insåg jag att jag måste söka hjälp då tummen blivit mer blå, svullen samt kall. Jag åkte in till närakuten och satt där i 7! timmar innan jag var klar. Fick träffa läkare, röntga tummen och de konstaterade att en flisa gått av från benet i övre delen av tummen. Så nu har jag en ”sken”liknande sak på min tumme för att stödja den och ska ha den i två veckor, men det skulle ta ca 6 veckor innan tummen helt har läkt ihop.. Bruten tumme

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.