Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Catwalk!

Här har vi en riktigt bra feelgood film.

”Catwalk – från Glada Hudik till New York”.

Och ja, är det en film du ska se i år så är det just denna. Och det säger jag inte bara för att jag själv är från Hudiksvall utan den här filmen berör på så många sätt. En verklighetsskildring om att uppfylla drömmar och att ingenting är omöjligt. Om allas lika värde och att alla har rätt att få skina. En film om äkta skönhet, glädje, svårigheter och mycket mer. Och storslagna insatser av dessa unika personligheter. Ja, Emma, du fick din dröm i uppfyllelse, du är en sann inspiration. Fortsätt på samma väg i ledning av Pär Johansson och de övriga i Glada Hudik teatern. Ni är alla stjärnor!

Vi hade äran att få se förhandsvisningen av den här filmen jag och Lovina och efter filmen fick jag mig en pratstund med Pär. Vi har väl hejat nångång förut då vi båda är från Hudik men aldrig haft chans att snacka innan. En härlig person med mycket vilja och driv.

Catwalk

”Filmen ”Catwalk” börjar med att Emma Örtlund, som har en funktionsnedsättning, skriver ett brev till Pär Johansson, grundaren av Glada Hudik-teatern. Hon ber honom om hjälp att uppfylla hennes livs dröm att bli modell. Pär berörs av hennes önskan att få synas och antar utmaningen. Tillsammans med Glada Hudik-teatern, en grupp intressanta karaktärer som vanligtvis inte syns i modevärlden, startar de en spännande och omtumlande resa för att uppfylla Emmas dröm om att stå i rampljuset. Med sin unika historia och personlighet sprider de en glädje och skönhet som känns äkta och inspirerar oss alla. De visar att det finns fler sätt att uttrycka sig på och att rädslor för olikheter kan övergå till förståelse och vänskap. Filmen ”Catwalk” vill på ett charmigt och tankeväckande sätt göra det lättare för världen att förstå och respektera dessa underbara människor. Det är deras tur att få skina! Filmen börjar i en gammal industrilokal i Hudiksvall och slutar på modeveckan i New York.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *