Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Det blir inte alltid rätt!

Det blir inte alltid rätt, framförallt inte när det följer med en beskrivning  som är omöjlig att tyda. Jag beställde en superfin lampa och ett sängbord från ett företag online. Alltså hur ska jag ens koppla kablarna ut från lamporna? Beskrivningen visar typ att jag ska trycka in dem i den vita lilla grejen men de får liksom inte plats där. Och hur tusan ska jag koppla in den i taket, gaah!! Jag vill ha min lampa ju..4BEFFA47-42BB-4C5E-8A8E-8B064B12CAC9

Och så har vi detta sängbord, bottenskivan saknas, vi har fått göra egna hål för att ens få dit skenorna, skenorna är sneda, lådorna går inte att sätta i utifrån utan måste typ byggas in innan sidoskivorna sätts på plats. Lådorna sitter snett. Ja suck! Jag har såklart påpekat genom mail detta till företaget vi beställde från men inte fått någon återkoppling än.

Får se vad de svarar. Jag vill främst få svar på hur jag ska koppla ihop lampkablarna.CD220684-4A65-40ED-9539-A7CCAE1917EE

6 reaktioner på ”Det blir inte alltid rätt!

  1. om du inte fått svar än så ska du lägga alla de bruna under en skruv (vi kan bestämma höger skruv på dessa ) och alla de blå under en annan skruv (och vänster skruv dem) :) Det får plats och de får ligga så många kablar under samma skruv, känn bara efter att de faktiskt är fast under skruven när du dragit åt skruven :)
    Hälsningar Elektrikern 😉

    1. Nja bakvänt är det inte :-) Det saknas både hål och delar och det här var enda vägen att få in lådorna. Men har precis fått svar från stället jag beställde från att de ska skicka delarna som saknas + skicka nya skenor, så förhoppningsvis får vi ihop sänbordet inom snar framtid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *