Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vi hamrar och spikar…

Ja det är inte bara att flytta, det är mycket som tillkommer, som att snickra ihop nya möbler :-) I slutet av förra veckan kom äntligen stora barnens beställda sängar, skrivbord och lite annat. Så fullt ös på dem att få i ordning och det blev verkligen superfint i deras rum. Nu är det bara lite målning av väggar kvar där, lägga nytt golv, måla tak och ja, lite av varje helt eneklt, haha. Never ending story av att fixa lägenheten till så som vi vill ha den..

Men vi stortrivs!Snickra

En reaktion på ”Vi hamrar och spikar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *