Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

14 år!

Om några minuter för 14 år sedan så föddes denna fina pojke. Min lilla pojke som nu med sina ståtliga 185 cm på längden är en utmärkt basketspelare, som också gillar att gamea och att hänga med vänner. Min Alex som är en rolig storebror till Anton och en schysst lillbror till Lovina. Alex som är en genomsnäll kille och ett skarpt sinne. Alex som har en stor plats i sina föräldrars hjärtan (ihop med sina syskon).

Och för 14 år sedan vägde jag 101,2 kg och fredagen den 13:e var jag ute och åkte pulka med Lovina. Kände väl att jag var lite vääl klumpig och hade svårt att ta mig upp från snön, haha :-) Sent på eftermiddagen börjar jag känna att det var på gång, då hade jag gått 8 dagar över tiden. Och just den här dagen, fredagen den 13:e var vår barnvakt på massage och hade sin telefon avstängd (hon hade frågat oss om lov först och jag svarade att självklart ska du gå på massage, jag tänker inte föda barn fredagen den 13:e i alla fall).

Vi fick sent på eftermiddagen packa med då 3 åriga Lovina i bilen och sedan dra till förlossningen, vi lämnade måånga meddelanden på barnvaktens mobilsvar, haha :-) Barnvakten kom sedan inspringandes på förlossningen strax innan 20 och tog hand om Lovina. De kollade tv och myste. Strax innan midnatt kommer min käre man på att han måste betala mer pengar på parkeringen så han rusade iväg, hann lyckligtvis tillbaka och strax efter midnatt den 14:e föddes Alex. Lycka!

Ja du min käre son, den 14 januari är din dag. Stort Grattis på din dag. Älskar dig!14 år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *