Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Färgrik solnedgång!

Solnedgång Vinterhimlen kan verkligen vara vacker, och särskilt solnedgången. Jag menar, det har inte många soltimmar sedan november så när solen väl skiner och det blir magiskt vackra solnedgångar, ja då är det bara att plocka fram mobilen för att fota :-) DDFE8345-9EFB-42A4-AD3A-8B01DB66ADD6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *