Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Kompisboost!

CBD02773-5237-4637-91A4-0B3A31EE3A03

Ja när man pratar med sin bästa vän som bor 30 mil ifrån en och som jag saknar så mycket. Vi pratar om att det var längesen vi pratade och framförallt träffades. När hon då säger att de kan komma ner och hälsa på, bara så där. Ja det var ren och skär lycka! Så i torsdags förra veckan kom hon och hela hennes familj och sov kvar, vi gjorde inget särskilt utan hängde hemma och käkade massor av mat och drack gott, timmarna rann iväg och vips så var det natt, haha 😉 Men oj så trevligt vi hade och en härlig start på det nya året med en kompisboost. Självklart utmanade vi barnen på Just Dance…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *