Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Utsikten från våning 16

Jag behöver ju faktiskt inte baara skriva om vår nikotinskadade lägenhet, för det tar liksom på krafterna att tänka på hur mycket det är kvar som behöver städas.. Så då visar jag den här bilden i stället, lite vackrare och mer harmonisk, eller hur? :-) Det är den underbara utsikten från mitt kontor i stan och jag passar alltid på att fota när det är en vacker solupp – eller nedgång.

Ha en fin dag,Solnedgång

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *