Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Missfärgat innertak av nikotin :-(

Ser du det sjuka i den här bilden? Syns skillnaden?

Jag började nämligen att rengöra våra innertak igår i vår nya lägenhet och oj så nikotinsmutsigt det är. Jag ska fortsätta ikväll och längtar till den dag då vårt boende är fritt från nikotindoft och smuts, när lägenheten är så fin som vi vet att den kan bli :-) Till våra innertak så använder jag vatten + såpa på en trasa och tar hjälp med golvsvabben för att nå upp. Såpa är det jag använder mig av mest och det tar bort mycket av missfärgningen både i tak, golv och dörrar.

Tänk att få innertak + väggar målade sen med riktigt snygg färg, kommer att bli såå fint ju. Har läst en hel del om något som heter spärrfärg som verkar vara toppen att måla med först innan ”vanlig” färg. Så att nikotinet spärras ute från att tränga igenom.

Kanske finns det någon som känner att en vill ta sig an denna utmaning? Bara att höra av sig 😉 E57D2DBA-C2E2-4B78-B0F8-1F6930D62FC6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *