Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Halloweenparty 2019!

7D8C1FBD-F714-4D21-B9E3-217895D36CDC

Alltså jag älskar hösten och jag älskar att fixa inför Halloween 🙂 I lördags hade vi vår årliga fest och vi dekorerade lägenheten och gick all in med utklädnad och maten (som vanligt haha). Vi ordnade också en läskig fotovägg där alla tog roliga foton med polaroidkameran. I år var det Alex som fick bjuda in sina närmsta vänner och deras familjer. Vi bjöd även in grannar. Riktigt skoj att hänga med dem också.

Vi (eller ja, typ jag, haha) gjorde tacopajer med monsteransikten, karvade pumpa, fixade i ordning tacos i mängder och chicken nuggets i spökform. Till utklädnad så körde jag en variant av Amy Winehouse med kilklackar på 12 cm, gaah! Gillar verkligen den peruken. Och shoppingen inför denna fest gjorde vi (jag) både på Buttericks, Partykungen, Coolstuff, Lidl, Wish och några fler ställen. En lyckad kväll som traditionsenligt avslutades med svettig Just Dance.Halloween FCBAD13C-BAEC-4265-BBE5-B129C42476CA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *