Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Ärr efter skada! (varnar för känsligt innehåll)

Kanske du kommer ihåg att jag brände mig illa för drygt ett år sedan då jag var på kick-off med jobbet. Eller illa och illa, det gjorde grymt ont. Det är en skada som nu har läkt fint men som lämnat ett ärr efter sig. Som du ser på bilderna så är det ändå ett tydligt synligt ärr på mitt smalben. Nu under hösten och vintern så märks det inte så mycket, men under de varmare månaderna när jag har kjol/shorts så märker i alla fall jag av ärret. Jag har vänt mig till mitt försäkringsbolag och skickat in bilder på hur ärret ser ut nu så får vi se om det blir någon ersättning.

Och hur svårt är det inte att få till en rättvis bild på ett ärr? Jag försökte ta i dagsljus och i olika vinklar. Men hur jag än gjorde så tycker jag inte att ärret framhävs så mycket som det i verkligheten gör.Ärr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *