Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Magic!

Regnbåge Regnbåge

Okej nästan synkade tvådelars bild (hahaha) av en gigantisk dubbelregnbåge som visades på himlen i måndags eftermiddag. Visst är det något speciellt och vackert med regnbågar? Jag vill liksom varje gång jag ser en leta efter den där skatten som ska finnas i regnbågens slut. Och de är otroligt vackra att titta på. Almost Magic!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *