Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Kanelbullens dag

Kanelbullens Dag

Same procedure as last year, haha :-) Ja nog är de allt lite bortskämda på mitt kontor. Men jag gillar att baka så för mig är det en självklarhet att bjussa på hembakade kanelbullar på kanelbullens dag som var i fredags. Och de gick åt som smör i solsken. Igår kväll bakade jag ett gäng till för nu i eftermiddag har vi klassträff med Antons klass i lekparken och varför inte bjussa barn och föräldrar på lite bullar.

Jag älskar varma och nybakade bullar med ett iskallt glas mjölk till. Hur äter du din bulle?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *