Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En kryssning till havs!

542183B9-A65C-4E29-B131-38E9B825B463

I lördags tog vi en 21-timmars kryssning med Birka Cruises, min familj plus min mans mamma, syster och systerbarn. Vi brukar i vanliga fall käka middag ombord i a la cartén men testade buffén den här gången. Den var bra och alla hittade något att äta, lite svårare för Lovina dock då hon inte äter gluten, laktos eller lök. Vi vill ju att alla ska kunna hitta något att äta. På kvällen shoppade vi lite i tax-freen, gick runt och kikade, lyssnade på musik, kollade den fantastiska utsikten och solnedgången och det var riktigt härligt och varmt väder ute. Kolla alla bilder nedan.

Frukosten däremot var inte så bra som den brukar. Vi hade en mindre lyxhytt med öppen dörr till en vanlig hytt, en så kallad connecting door (perfekt till stor familj). Och när man bokat en lyxigare hytt så ingår en finare frukost. Men för Lovina som inte äter gluten eller laktos så fanns det bara ljust glutenfritt rostbröd att välja på och laktosfri yoghurt. Inget speciellt pålägg. Det blev att hon käkade bara jordgubbar tills jag frågade sedan personalen om det fanns något mer att erbjuda och då sa de att omeletten gick att äta. Men jag menar jordgubbar och omelett. Visst borde det finnas tex mer glutenfria alternativ till bröd att välja på?

På den ”vanliga” frukostavdelningen erbjöds pannkakor så dit gick sonen och hämtade frukost, för på den finare så fanns det färdiggjorda våfflor och inte pannkakor. En annan sak jag tänkte på att förr så kändes det mer lyxigt med denna frukost, man fick vid bordet beställa tex varma och färdiggräddade våfflor och när man gick in i matsalen blev man erbjuden ett glas bubbel, men nu var allt redan framställt och det enda som erbjöds vid bordet var kaffe eller te.

I stort sett så hade vi en bra och mysig kryssning, men jag hade önskat lite förbättring i matsalen när det gäller innehåll.

B007DDF9-4484-4925-9756-8CAB94171093 F7BEA52B-A475-4B1B-82DF-B0F4471BD2EF 0E741522-B99E-4372-831C-5DEA9B4AC70611A8EAB4-4B8C-4C87-A984-137F6D4F2D00 Birka Cruises

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *