Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Fortsättning följer om min visdomstand..

C156363E-F2EF-4E78-9C75-D0B36A1C8CC7

Alltså jag och visdomständer, gaah! Jag har som ni vet haft ont innan jag tog ut tanden men också efteråt de tagit ut den så i måndags fick jag en tid hos tandläkaren för en check-up. Hon konstaterade rätt snabbt att blodkoaglet lossnat och benet var blottat och det var därför jag hade ont. Det händer ca 1 av 10 (typiskt att jag skulle vara den där 1) Så hon petade lite för att kolla, inte skönt alls och sköljde sedan rent där och stoppade sedan ner en liten tuss med bedövning. När jag kom till jobbet så var jag halvt bedövad i munnen, haha :-) Tussen har lyckats sitta kvar de här dagarna och smärtan försvann i stort sett helt, men istället fick jag en rejäl migrän. Den ena smärtan efter den andra liksom…

Tandläkaren bokade in en återbesökstid imorse för att se om det blivit någon bättring. Och JA det hade det, hihi. Själva hålet efter tanden har börjat dragit ihop sig och det såg ut att läka fint. Så nu håller jag tummarna för att det går vägen. Jag tänker positivt och ser det som en utmaning jag ska klara av. Inga negativa tankar här inte.

Om du missat min story om visdomstanden kan läsa mer HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *