Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Anton 7 år!

AE5F368E-DF75-43A4-9B22-94F54F644017Den här lilla filuren fyllde 7 år igår. Förstå, 7 år! Redan, han var ju typ bebis igår :-) Jag jobbade en kortare dag igår, framförallt för att Anton fyllde år men också för att skolan stängde tidigt. Och då det är min lämningsdag till fotbollsträning på onsdagar så tog vi även med två kompisar hem och firade med pannkakstårta*, fika och dans till Just Dance. Så när det var dags för att åka till träningen var de lagom fyllda med socker, haha! Energin var på topp hela träningen, kanske aningen övertaggade ungar. Lilleman var var riktigt nöjd med sin födelsedag som toppades igår kväll med en Candy Grabber. En sån maskin med klo som kan fånga godisar. Du som följer mig på instagram kan se i min story hur den funkar.

*Jag blandade vaniljkvarg, mosade tinade frysta hallon och vaniljsocker till en mumsig blandning som jag fördelade mellan pannkakorna, sedan gick vi all in med choklad, minimunkar, strössel och minimashmallows till dekorationen.

Nu laddar han för sitt kalas som han har på lördag, Star Wars kalas.

7 år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *